Mirko Happé past zijn kennis van ICT, geneeskunde en organisaties toe bij het verbeteren van de informatievoorziening en bedrijfsvoering in professionele zorgorganisaties. Hij is gespecialiseerd in het opzetten, uitvoeren en managen van complexe verandertrajecten rond bestuurlijke informatie-voorziening en bedrijfsprocessen.
Hij is een ervaren projectmanager en adviseur bij ICT en organisatieveranderingen in (academische) ziekenhuizen en GGZ instellingen, in het bijzonder rond EPD, management informatie, DBC en zorginnovatie.

Mirko Happé is een resultaatgerichte en enthousiaste adviseur. Hij is door zijn kennis en ervaring uitstekend in staat om als intermediair te fungeren tussen medewerkers in professionele organisaties en ICT-specialisten. Hij besteedt veel aandacht aan het creëren van draagvlak, gericht op het efficiënt en succesvol doorvoeren van veranderprocessen.

Hij ziet ICT als één van de middelen om het werken in zorgorganisaties efficiënter en plezieriger te maken, zodat de patiëntenzorg beter wordt.